Knusse kussens

voor horeca & hotellerie

Een extra cachet toevoegen aan je café, taverne of B&B? Wat dacht je van gepersonaliseerde kussens, bedrukt met je logo of design naar keuze? Bij Reejeel weten we exact wat je nodig hebt. Wij ontwerpen en maken kussens voor het aankleden van cafés, tavernes, restaurants en themakamers in hotels en B&B’s.

Als zaakvoerder van een horecazaak, B&B of hotel wil je dat elke klant of gast zich thuis voelt. Met een gastvrije bediening en service zet jij je daar alle dagen voor in. Maar vergeet de inrichting van je zaak niet. Stoer, trendy, luxueus of juist sober… zorg ervoor dat het interieur aansluit bij je verhaal. En Reejeel kan je daarbij helpen. Enerzijds met bijpassende kussens, maar evengoed met uniek foto behang en accessoires op maat. Zo blijft een bezoek aan jouw café, restaurant of B&B nog lang hangen.

Indoor & outdoor kussens

Gepersonaliseerde indoor kussens zijn ideaal voor de gezellige aankleding van bijvoorbeeld salons en zithoeken. Meer nog: je kan bij ons ook terecht voor zalige outdoor kussens en waterproof materialen. Denk aan balkonzeteltjes of kleurrijke kussens in je tuin of op je terras. We staan klaar voor tavernes, brasseries en restaurants, voor de professionele inrichting van hun zomerterras. Want zeg nu zelf: het kussen maakt het terras. Uniek en cosy!

ENKELE HIGHLIGHTS

Verkrijgbaar in
6 verschillende formaten

Indoor en outdoor stoffen

Compleet geleverd
hoes en binnenkussen met zachte kussenvulling

Ook zitzakken mogelijk

Wasbaar op 30°

Bedrukte kussens voor je terras of themakamers bestellen… Reejeel is your place to go. Doe de test.