Uniek bedtextiel &
totaalinrichting themakamers

verblijven in jouw accommodatie een unieke ervaring

Themakamers in je hotel of B&B zijn een schot in de roos. Overnachten wordt voor gasten een heuse belevenis, verblijven in jouw accommodatie een unieke ervaring. En Reejeel helpt je graag met de inrichting ervan, passend binnen de stijl van jouw hotel of B&B.

Heb je al themakamers en zoek je bijpassend bedtextiel? Sobere chique, puur natuur, een tikkeltje over the top… niets is te gek. Jij kiest, zodat jouw themakamers de MAX worden, en jouw bedtextiel de KERS op de kamer.

Starten met themakamers? Slim plan. We helpen je met stijlvol interieuradvies en dito bedtextiel om thema’s te integreren in je kamers. Meer nog: het designteam van Reejeel heeft ervaring met de volledige inrichting, van dekbedden tot kussens, behang, gordijnen, accessoires en meer. We helpen je meerwaarde te creëren voor je gasten.

Dekbedden voor hotels en B&B

Unieke dekbedden op maat van je themakamers, daarin zijn we sterk.

Ons bedlinnen is beschikbaar in 7 verschillende formaten, zowel voor 1-persoons- als 2-persoonsbedden. De kussenslopen kan je apart (bij)bestellen. Bedrukte dekbedovertrekken van Reejeel zijn al leverbaar vanaf één stuk waardoor je elke slaapkamer een andere print of tekst kan geven.

Zowel de dekbedden als de kussenslopen zijn aan beide kanten bedrukt of gepersonaliseerd. Ideaal om met één dekbed en kussenslopen verrassende combinaties te maken. Ook over de materiaalkeuze van het bedlinnen is nagedacht.

ENKELE HIGHLIGHTS

Hoogwaardig katoen
high end kwaliteit

Huidvriendelijk,
zacht en soepel

Digitale print met duurzame inkt op waterbasis

Hoge kleurintensiteit

Wasbaar op 30°

Kortom, er zijn ontelbare redenen waarom je best je dekbedden voor je themakamers bij Reejeel zou bestellen. Doe het nu.